Spoed Koerier

Koeriersdienst Amersfoort staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor uw zending.

Wij verzenden alles met een spoedeisend karakter. Een chauffeur komt de zending bij u ophalen en brengt deze via de snelste weg naar de eindbestemming. Zijn uw goederen afgeleverd, dan ontvangt u van ons een mail met naam en tijdstip van de ontvanger.

Daglijn

Een goedkoop alternatief voor spoed.

Wel de zekerheid en de kwaliteit van een spoedopdracht maar dan met een lagere tijdsdruk. De zending moet vóór 10.00 uur worden aangemeld en wordt vóór 17.00 uur dezelfde dag waar dan ook in Nederland afgeleverd.
Deze service is er op werkdagen en wordt uitsluitend met een bestelwagen (combo) uitgevoerd binnen Nederland m.u.v. Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden.


Internationale Koerier

Vandaag nog per koerier een zending internationaal vervoeren?

Met onze internationale koerier arriveert uw zending tijdig in elk deel van Europa. Ook 's nachts in het weekend of op feestdagen. De goederen worden binnen 60 minuten in heel Nederland afgehaald en rechtstreeks, en zonder overslag in heel Europa afgeleverd.

Interne logistiek

Koeriersdienst Amersfoort verzorgt de interne en externe post- en/of goederenstroom voor bedrijven en instellingen met meerdere locaties.

Bestaat uw bedrijf of instelling uit meerdere vestigingen en wilt u post of goederen uitwisselen tussen deze locaties, dan kunnen wij voor u de interne bodedienst verzorgen. Met deze dienst bent u verzekerd van een continue post- of goederenstroom tussen de vestigingen.


Distributie

Bij distributie wordt uw zending bij u opgehaald en op de volgende werkdag binnen kantoortijden (tussen 8.00 uur en 17.00 uur) afgeleverd op de plaats van bestemming.

De distributie van goederen gebeurt zonder overlaadplaatsen elders in het land. Wij beschikken over een divers wagenpark. Hierdoor kunnen wij bijna elke omvang van distributie aan.

Medisch transport

Wij zijn al jaren actief in het transport van patiënten materiaal, medicijnen, medische apparatuur en dossiers van en naar ziekenhuizen, zorginstellingen en laboratoria.

We weten dan ook hoe belangrijk het is dat dit betrouwbaar en op het juiste tijdstip en exacte plaats wordt afgeleverd.