Koeriersdienst Apeldoorn levert altijd op tijd

Over ons

Flexibiliteit, service en kwaliteit vormen de basis.

Koeriersdienst Apeldoorn is een nationale en internationale koeriersdienst met meer dan 15 jaar ervaring. Flexibiliteit, service en kwaliteit vormen de basis van onze 24 uurs bedrijfsvoering. Ons personeel en onze voertuigen staan garant voor een snelle en correcte uitvoering van al uw opdrachten. Dit doen wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dus ook op zon- en feestdagen!

 Lees verder

Kenmerken

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • 24 uurs bedrijfsvoering
  • Nationaal als internationaal
  • Betrouwbaar

Waar is Koeriersdienst Apeldoorn bij aangesloten?

Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO)

Wanneer is een Niwo vergunning nodig? Ieder transport- of koeriersbedrijf die met een auto rijdt met een laadvermogen van meer dan 500 kilo is verplicht een vergunning te bezitten, ook al bestaat uw zending uit een pakket van slechts 5 kilo. Dit geld zowel voor binnenland als voor grensoverschrijdend vervoer. Koeriersdienst Apeldoorn beschikt over een vervoersvergunning voor binnenland en grensoverschrijdend vervoer. Dit houdt in dat wij voldoen aan de eisen die de Niwo stelt op het gebied van vakbekwaamheid, kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van de onderneming. Hiermee bent u er van verzekerd dat uw zending geen vertraging oploopt en volgens de eisen en regelgeving van het Niwo wordt vervoerd.


International Road Transport Union

Koeriersdienst Apeldoorn heeft de exclusieve rechten op het gebruik van het IRU Academy Graduate logo. De IRU zorgt voor een uitmuntende opleiding in het wegvervoer via het netwerk van IRU Academie Erkende Opleidingsinstituten, en biedt de afgestudeerden het internationaal erkende IRU Academy diploma waaruit hun vakbekwaamheid blijkt.

Neem snel contact met ons op!

Of u kunt natuurlijk ook bellen met 055 - 5 22 44 29